Sterke groene merken

Ons portfolio bestaat uit sterke merken. Sterke merken geven de consument meer vertrouwen. Het is onze ambitie om het met onze merken zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de consument, zowel in de winkel als online.

Pokon

Groen doet je goed

Pokon heeft verschillende typen voeding, die afgestemd zijn op de behoeften van zowel tuinplanten, kamerplanten, gazon als moestuin. Met de juiste voeding zullen planten beter en mooier groeien en bloeien, en hebben ze een grotere weerstand. Dit verkleint de kans op ziektes.

Samen met u willen wij tuinieren bij alle Nederlanders terug op de kaart zetten. Door te laten zien en ervaren hoe fijn het is om in de tuin bezig te zijn.

ROUNDUP®

Weg met onkruid

Sinds 2022 verkopen wij alleen nog natuurlijke onkruidbestrijders. Deze producten werken anders dan onze producten van vroeger met glyfosaat. Onze natuurlijke onkruidbestrijders werken veel sneller en werken alleen op het bovengrondse onkruid (niet op de wortels).

De werkzame stoffen zijn in onze natuurlijke onkruidbestrijders van natuurlijke oorsprong en werken door middel van bladcontact. Deze stoffen doden snel meerdere lagen van de plantcellen, waardoor de groei stopt de plant sterft.

KB Home

De perfecte verzorging

Bij KB Home Defense vinden wij dat jouw woning een veilige plek moet zijn waar je volledig kunt ontspannen. Bovendien moet het een plek zijn waar je gezond kunt leven.

Daarom helpen wij jou om het ongedierte in huis te kunnen bestrijden met onze veilige, doeltreffende producten. Heb je last van ongedierte in of rondom huis? Dan biedt KB Home Defense een helpende hand. Maak van je huis weer jouw thuis!

KB Cleaning

Easy As… 1-2-3

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis? Een opgeruimd huis geeft rust in je hoofd en het gevoel dat je in control bent. Maar eerlijk, schoonmaken is niemands grote hobby. Maar het moet gebeuren.

Dus hup, aanpakken die handel, schouders eronder en aan de slag! Met KB schoonmaakproducten maak jij je huis in een handomdraai schoon. Let’s do this!

KB, jouw natuurlijk effectieve oplossing voor alle schoonmaak en onderhoudsklussen, Easy As 1-2-3.